zši 24. Zimska škola informatike održat će se od 3. do 12. siječnja 2019. u prostorima Srednje škole Krapina. Radionice za osnovnoškolce i srednjoškolce će se u prvom krugu održavati 4. 5. i 7. siječnja te u drugom od 8. do 10. siječnja. U oba kruga jutarnje radionice počinju u 8, a popodnevne u 13 sati. Ove godine dodali smo nove radionice te unijeli promjene u dio postojećih. Za željenu radionicu popunite prijavnicu na http://bit.ly/zsi2019

Prijavite se do 21. prosinca kako biste osigurali svoje mjesto. Nakon toga na popunjene radionice više neće biti moguća prijava. Možete birati radionice prema interesu, od web dizajna, preko obrade slike ili robotike, do programiranja (logo, c++, python, android).

Raspored i vrijeme održavanja radionica pogledajte pod opširnije.

 

zši1

Škola je besplatna za sudionike. Sudionici koji redovno pohađaju izabrane teme, dobivaju potvrdu od Hrvatskog saveza informatičara, a oni koji se posebno istaknu dobivaju pohvale i nagrade. Više informacija možete dobiti na mrežnim stranicama Krapinskog informatičkog kluba. Dobro nam došli!